wie is Dolly?

Made in Dolland

aflevering 57 - 26 juni 2020

DollandTulp
Klik op de strip voor grote versie


aflevering 56 - 21 mei 2020
The devil is in the detail: kijk eens wat voor bijzondere koekjes Mondkapje grootmoeder gaat brengen in Het Oerbos!

DollandTulp
Klik op de strip voor grote versie


aflevering 55 - 30 maart 2020
Kom mee naar binnen allemaal. Want binnen is het hele-hele-maal. En van je hela hola houd er de moed maar in, houd er de moed maar in…

DollandTulp
Klik op de strip voor grote versie


aflevering 54 - 20 maart 2020
Om in deze verwarrende en onzekere tijden de aandacht wat af te leiden wil ik jullie regelmatig met een cartoon verblijden. Hopelijk lukt het om i.s.m. 'Stripmaker des Vaderlands' Margreet de Heer de komende tijd een glimlach op jullie gezicht te toveren. Wat dacht je van dit alternatief voor een workout thuis? Je hebt vast nog wel ergens een paar rollen liggen. De kans op spierpijn is ontzettend klein. Wees lief voor elkaar! Hopelijk kunnen we in Nederland en de rest van de wereld, door nu even goed afstand te bewaren, elkaar heel snel weer innig omhelzen! Veel liefs en sterkte gewenst!

DollandTulp
Klik op de strip voor grote versie


aflevering 53 - 16 maart 2020
Nu alle optredens zijn afgezegd voel ik me zo nutteloos. Ik ben niet iemand die kan stilzitten vandaar dat ik heb bedacht om de webcomic 'Made in Dolland’ nieuw leven in te blazen. Vanaf vandaag zal ik regelmatig i.s.m. Stripmaker des Vaderlands Margreet de Heer online een cartoon publiceren. Als reactie op het nieuws. Toen ik dit weekend las over allerlei lieve mensen die ouderen en kwetsbaren in onze samenleving Corona Hulp bieden, door bijvoorbeeld boodschappen voor hen te doen, flitste er Corona Tulp door mijn hoofd. Hoe leuk, en wat een kleine moeite, zou het zijn om ouderen een hart onder de riem te steken door een bosje bloemen of een bloem bij hun voordeur te leggen. Met een kaartje om hen sterkte te wensen! Doe je mee? De (buurt)bloemist kan trouwens ook wel een steuntje in de rug gebruiken!

DollandTulp
Klik op de strip voor grote versie


Dolly Daily media en meer contact