wie is Dolly? Dolly Daily

Je hoeft geen dag zonder Dolly. In alle uithoeken van het land ben ik te zien.
Hieronder vind je mijn publiek toegankelijke optredens:


Santa Dolly Box
donderdag 3 december, 15.30 - 17.00 uur
Lloyd Hotel, Oostelijke Handelskade 34, Amsterdam

Ter ere van Sinterklaas heb ik in samenwerking met het Lloyd Hotel een feestelijke Santa Dolly Box samengesteld. Boordevol lekkernijen, vrolijke verrassingen en guitige gedichtjes. Zo maak je van Pakjesavond een dolle Hakjesavond! Voor meer info en bestellingen: https://www.lloyd.nl/nl/santa-dolly-box

Je kunt de Santa Dolly Box op donderdag 3 december vanaf 14.00 uur ophalen in het Lloyd Hotel. Tussen 15.30 en 17.00 uur ben ik aanwezig om de box persoonlijk aan jou te overhandigen. Woon je niet in de buurt? We kunnen de box naar je woonadres sturen. De verzendkosten zijn 8,95 euro.


DUBBEL & DWARS - 30 jaar Dolly Bellefleur
AFGELAST

DRIEMAAL IS SCHEEPSRECHT?- De reprise van mijn jubileumshow ‘Dubbel & Dwars- 30 jaar Dolly Bellefleur’ gepland op 11 april 2020 in het DeLaMar Theater en toen als gevolg van coronamaatregelen verplaatst naar 4 december 2020 moet helaas wederom worden afgelast. Voor meer info: delamar.nl/je-bezoek/de-laatste-updates/ Mocht je kaarten hebben voor deze voorstelling? Er is een nieuwe datum gekozen. Je ontvangt hierover binnenkort een bericht van één van die fantastische medewerkers van het DeLaMar Theater. Wat hebben zij de afgelopen maanden ontzettend veel wat heet werkelijk alles gedaan om het publiek in deze barre tijden toch de mogelijkheid te bieden om op een zeer veilige manier te kunnen genieten van een voorstelling. Ik wens hen en alle cultuurmakers de komende tijd veel sterkte! Hou je taai of liever nog, het was een favoriete uitspraak van mijn moeder, HOU JE JONG & ELASTISCH!
xxx Dolly Bellefleur


media en meer contact