Trots laten varen

augustus 1st, 2017 | Dolly Bellefleur

THIS IS MY PRIDE- Ik vind het eigenlijk veel makkelijker om te geven dan te ontvangen en nog veel moeilijker om te vragen. Toch ben ik zo blij dat ik dat vandaag wel heb gedaan. Een ieder die meevaart op onze boot betaalt al een fiks bedrag, ik kan hen echt niets extra’s meer vragen, verder hebben we enkele sponsoren, hebben vele schatten al meegedaan aan ‘GEEF DOLLY DE VIJF’ en toch kom ik nog steeds een flink bedrag tekort. Dat ik in het ergste geval ‘gewoon’ van mijn spaarrekening zal halen. Want inkomsten heb ik eigenlijk nauwelijks deze Pride. De meeste optredens zijn niet of nauwelijks betaald. Daarom ben ik zo blij dat ik vandaag mijn ‘trots’ een beetje heb durven laten varen. Bedankt voor al jullie vijfjes. Ik voel me daardoor zo gesteund! Het geeft me vleugels!!! Het voelt alsof ik het middelpunt ben van een moderne remake of ‘Open het Dorp’ 🙂 of moet ik zeggen ‘Open The Gay Village’? Thank you for being a friend!! We zijn er bijna maar nog niet helemaal… Mocht je me willen helpen met de laatste loodjes en eventueel nog VIJF EURO of meer kunnen missen? De crowdfundingsactie ‘GEEF DOLLY DE VIJF’ loopt nog tot en met 5 augustus. Elke 5 euro die je doneert om boot ‘Dolly Bellefleur & Friends-We Are Family’ mede mogelijk te maken is een lot waarmee je kans maakt op fantastische prijzen:

– Een drie-gangen diner voor 2 personen inclusief wijn en koffie in Lloyd Hotel & Culturele Ambassade in Amsterdam
– Een diner voor twee in Restaurant Hemelse Modder in Amsterdam (2x)
– Overnachting voor twee personen, inclusief ontbijt, in Mercure Amsterdam Centre Canal
– Overnachting voor twee personen, inclusief ontbijt, in Mercure Hotel Amsterdam City
– ‘Amsterdam Streethearts’, met prachtige foto’s, van o.a. Canal Parade & Hartjesdagen, gemaakt door Shirley Agudo, Uitgeverij Bas Lubberhuizen (2x)

Maak je eventuele gift over naar NL14 TRIO 0338 5746 97 t.n.v Stichting Bellefleur.

Help je mij aanstaande zaterdag mijn boodschap uit te stralen: Of je nu homo, hetero, lesbisch, transgender bent of (b)i? We are family! Let’s celebrate diversity! Laat liefde regeren! Daar geloof ik heilig in!!!

Op 7 augustus zal ik de prijswinnaars bekendmaken!

xxx Dolly Bellefleur

 

Comments are closed.