Ode aan Jeangu

januari 13th, 2020 | Dolly Bellefleur

In januari al vooruitblikken op het Eurovisie Songfestival? Je gaat toch ook niet in de zomer al wekenlang ouwenelen over een mogelijke Elfstedentocht? Hoezo songfestivalkoorts? Het laat me koud. En dan wordt out of the blue de Nederlandse deelnemer Jeangu bekend gemaakt en worden er euforische stofjes in mijn lichaam aangemaakt waardoor ik me niet meer kan bedwingen en spontaan begin te zingen:

Jeangu Jeangu take me to Xanadu
Jeangu Jeangu voor mijn part naar Korfu
Jeangu Jeangu I’m so in love with you

Oh when you sing it always sounds so nice
I bet we win yes Holland will win twice
Jeangu Jeangu de toekomst lacht ons toe

Oh Jeangu doo be doo
Douze points for you, Jeangu doo be doo
Douze points for you, Jeangu doo be doo
I’m in love with you

Jeangu Jeangu ta voix est un bijou
Jeangu Jeangu Ich bin wie du Jeangu
Jeangu Jeangu I am so high on you

Je raakt mijn ziel, je bent een troubadour
Hebt sex appeal en swingt op de dansvloer
Jeangu Jeangu I’ve got a crush on you

Oh Jeangu doo be doo
Douze points for you, Jeangu doo be doo
Douze points for you, Jeangu doo be doo
I’m so high on you

Comments are closed.