KIJK EENS WAT VOOR MOOIE IMPACT DE CANAL PARADE KAN HEBBEN

augustus 28th, 2019 | Dolly Bellefleur

Met toestemming van de schrijver mag ik dit berichtje delen. Om te laten zien wat voor mooie impact de Canal Parade kan hebben: ‘Beste Dolly, de Canal Parade ligt alweer enige tijd achter ons (en ik was zelf dit jaar – helaas!! – op vakantie in Frankrijk (wel bij twee lesbische vriendinnen die daar al jarenlang wonen…). Ik wil je enorm (!!) bedanken voor jouw bijdrage aan de Canal Parade dit jaar. Op NPO heb ik natuurlijk naar de tv-reportage van de Canal Parade 2019 gekeken. Geweldig hoe jij daar naast onze minister van Onderwijs op die boot vol enthousiaste leerlingen & leraren staat. Ik ben zelf al vele jaren werkzaam in het Amsterdamse basisonderwijs. Het betekent veel voor me om jou (samen met de minister) die boodschap van vrijheid, tolerantie en saamhorigheid te zien uitdragen. Komende week gaan wij er – na een heerlijke & lange zomervakantie – weer tegenaan voor de klas. ik voel me gesterkt door jouw bijdrage aan de Canal Parade. Zeer bedankt voor je steun! Een hartelijke groet!’ Foto’s: Freek van den Bergh

Comments are closed.