Oudste deelnemer Canal Parade

juli 18th, 2017 | webmaster

Ik wil vandaag dolgraag de oudste deelnemer van de Canal Parade aan jullie voorstellen. Deze ‘Spice Granny’ is 93 lentes jong en vaart met haar zoon Chris mee op de boot. Hij schrijft:

‘Ik ken m’n moeder Riet al 54 jaar. Ik ben tenslotte haar zoon en dus zeker familie, ons thema. Ook ben ik een ‘laat lammekie’ zoals een Zuid Afrikaanse vriendin van mij het noemde. Riet is namelijk 93 en wellicht de oudste deelneemster aan deze Pride. Behalve m’n moeder is Riet ook zeker een ‘vriendin’. We lachen, huilen, ruziën samen en doen vooral veel leuke dingen. We hebben vele cruises en andere reizen gemaakt. Als purser bij de KLM heb ik Riet ook vaak meegenomen op werkreizen. Zo waren wij in Maleisië en vertelde ik haar, voorlezend uit de Lonely Planet, dat in dat land nog steeds de doodstraf staat op homosexualiteit. Zij schrok zich bij wijze van spreken zelf ‘dood’ en kon dit niet geloven. Dit is één van de redenen dat wij meedoen aan de gay pride. Voor veel mensen van de LHBTI gemeenschap is de planeet allesbehalve roze en nog steeds ontzettend LONELY!’

Comments are closed.