DOLLY IK HOU JE TASSIE HEEL GRAAG VAST!

oktober 9th, 2019 | Dolly Bellefleur

LOTERIJ: Zou jij graag in het bezit komen van deze unieke Dolly Tas in regenboogkleuren? Ik zou de tas natuurlijk kunnen verkopen aan de hoogste bieder. Maar dacht is het niet veel feestelijker om er een loterij van te maken?!! Dan kan iedereen een klein gokje wagen en kans maken op zo’n unieke Dolly Bag! En dan zou ik ook nog wat extra geld kunnen vergaren om mijn dolle dromen voor mijn jubeljaar ’30 jaar Dolly Bellefleur’ te realiseren. Bij elke 10 euro die je doneert maak ik een dansje en het betekent voor jou een kansje om deze tas te winnen! Elke 10 euro is namelijk een lot waarmee je kans maakt op deze EXCLUSIEVE DOLLY BAG. DE LIJNEN ZIJN NU GEOPEND: NL14 TRIO 0338 5746 97 t.n.v Stichting Bellefleur
TREKKING: 23 oktober! Meer informatie over de tas: Ter gelegenheid van 30jaar Dolly Bellefleur heb ik met Sacha Wendt een eigen tassenlijn opgezet. In een exclusieve oplage van 30 stuks. Elke tas is een uniek exemplaar en is gevoerd met stof die ook is gebruikt in een creatie die voor mij is ontworpen door mijn vaste couturier Tycho Boeker. Voor de tas op deze foto’s is als voering de matroesjka stof gebruikt waarvan de robe is gemaakt die ik in 2013 droeg bij de demonstraties tegen de anti-homo wetgeving in Rusland en waarin ik toen mijn Poetin Protestsong heb gezongen.

Comments are closed.